Vivian esittäytyy….

 

Tervehdys Sinulle ihana mies! Todella hienoa ja mahtavaa että löysit blogini. Elämämme olkoonkin sitten tästä lähtien kanssasi pelkkää juhlaa.

Olen muhkea ja todella seksinnälkäinen mimmi täältä Seksi-Suomesta, harrastuksistani tärkeimmät ovat miehet ja seksi. Toki joudun elämän pakollisista olosuhteista johtuen tekemään muutakin, mutta mieleni täyttävät useimmiten nämä edellä mainitsemani asiat. Kuten sanotaan, työ on pakkoliikkeitä, joita joudutaan suorittamaan rahan vuoksi.

Olen muutaman kerran erehtynyt marssimaan alttarillekin, mutta nämä ovat melko ohimeneviä tapauksia maisen vaellukseni mutkaisilta poluilta, eli näitä voidaankin kutsua pikataipaleiksi 😊 Kuten arvata saattaa, panojakin on kertynyt maisen eloni varrella sangen mittavasti, joten voinkin joskus tässä blogissani palata kohokohtiin muhevan seksielämäni varrelta. Ja niitähän riittää, ei mitään pelkoa!

Useimmiten löydätkin minut linjoilta ihan aamupäivällä tai iltapäivällä, jolloin voimme sukeltaa yhdessä seksifantasioidemme syövereihin. Pidän yli kaiken suuseksistä sekä antavana että ottavana osapuolena ja toki voimme käyttää apuvälineitäkin mukana leikeissämme. Rakastan pukeutua hepeneisiin, toki vaatevarastoistani löytyy myös nahkaa ja niittiä. Kun olen alistavalla tuulella pukeudun nahkakorsettiin ja ylipolven ulottuviin stilettikorkoisiin nahkasaappaisiin. Silloin haluan ratsastaa sinulla villisti nahkaruoskaani heiluttaen. Aivan ensimmäiseksi haen kanssasi kiinteää katsekontaktia, ja kun hymymme kohtaavat, tiedän sinun olevan valmis seikkailuun. Kun suutelemme kiihkeästi, tutkin jo mehevän patukkasi ulottuvuuksia. Kun riisut minut kiihkeästi ja ihailet muhevia kurvejani, otan ja lipaisen lemmensauvaasi, joka päätyykin pian intohimoiseen imuuni. Kun olet nuollut kiimaista posliiniruusuani, haluan ratsastaa Sinulla pillu litisten kovaa kyrpääsi vasten. Se onkin parasta mitä tiedän. Lopuksi voit ottaa minut rajusti takaapäin, jos sinulla on vielä voimia jäljellä.

Soittelemisiin, puh. 0700-12000 /Vivian ja seksinumero 246