Viimeinkin kotona

Ajoimme kotiin naurusta pyrskähdellen. Mieheni tokaisi minulle, ettet sitten pyytänyt virkavaltaa liittymään sekstailuumme mukaan… Sanoin hänelle että jokin pieni ääni sisälläni neuvoi minua poistumaan paikalta vähin äänin.  Reissu oli ollut meille kummallekin kaikinpuolin viihdyttävä ja totesimme että voisimme ehkä ottaa kesällä uusiksi mökkeilyn.

Laahustin kotiin ja törmäsin matkalla yläkerran tortuntäytemieheen. Vino hymy kasvoillaan hän totesi minulle että onkos ollut mitään tarpeita viime aikoina? Tottahan toki on jatkuvasti, sanoin hänelle ja kerroin että minullapa on muutama uusi lelu jota voisimme kokeilla yhdessä.

Meninkin hänen luokseen ja köytin hänen kätensä kiinni olohuoneen pöydän jalkoihin. Sitten otin liukkaria ja strap-onin esille. Hieman pääsin häntä pukkimaan kunnes hän nosti olkapäällään pöytää ja irrotti itsensä. Seuraavan kerran laitan hänelle käsiraudat, totesin kun jouduin itse taas maistamaan strap-onia takapuolessani, mutta hyvät orkut sain toki tälläkin kertaa. Lopuksi vielä hän nosti minut seinää vasten ja laukesinkin niin voimallisesti että naapurit hakkasivat seinää ja pattereita….

Yhtä mukavaa menoa teillekin, toivottaa Vivian 246.