Renkaita vaihtamassa

Joka vuosi se sama ongelma kaksi kertaa, pitää vaihtaa autoon renkaat, vaikka Vappuna tulisikin lunta… Varasin ajan huoltamolle kesärenkaiden vaihtoon, ettei itse tarvinnut vaivautua. En viitsinyt yläkerran miestäkään vaivata tällä kertaa, ehkä sitten syksyllä 🙂

Sipsuttelin huoltamolle korkokengissäni ja hameessani, ja lirkuttelin kesäkumeista, että ne pitäisi saada auton alle.  Nuori huoltomies katsoi minua hymyillen ja haukansilmäni huomasikin puntissa alkavan pullottaa. Hän ohjasi minut kahvihuoneeseen odottamaan  ja en malttanut olla kokeilematta pullottavaa housunsepalusta. Sehän oli kuin olisi painanut koneen käynnistysnappia!

Nuori herra iski minuun kiinni kuin sika limppuun, kellisti sohvalle ja riuhtaisi pikkarit jalasta haudaten päänsä haaruksiini. Hän olikin yllättävän hyvä kielipelissä, huohotin ja kohottelin lantiotani. Sitten hän vapautti komean kalunsa housuistaan ja tuli syvälle sisääni jalkani levätessä hänen olkapäillään.

Pääsin vielä ratsaille, ovela poika työnteli helminauhaa anukseeni, ja hänen riuhtaissessaan sen pois sain räjähtävän orgasmin. Poika runkkasi kyrpänsä tyhjäksi rinnoilleni, sen jälkeen hän  vaihtoi renkaat nopsasti kevein pussein.

Kiittelin vielä poistuessani, että tämä olikin täyden palvelun talo! Onkos teillä jo kesäkumit alla?

Vivian/246.