Ratsastamassa

Olen harrastanut ratsastamista pitemmän aikaa, siis hevosella ratsastamista tällä kertaa. Sukelsin jälleen tallin omaan maailmaan, missä hevoset seisovat talleissaan, ja tallillahan on oma pistävä luontaishajunsa. Valikoin komean suosikkiratsuni, katsoin itseäni tyytyväisenä peilistä, ratsastushousuni olivat kurvejani myötäilevät ja rintani näkyivät takin alta seksikkäästi.

Olalaa, oli tullut uusi miespuolinen ratsastuksenopettaja. En ollut saada keskityttyä kunnolla omaan ratsastamiseeni, koska katseeni kiinnittyi jatkuvasti tutkimaan open lihaksikasta vartaloa.  Hänkin huomasi hymyni ja tutkivan katseeni varsinkin hänen etumuksessaan, joka alkoi pikkuhiljaa pullistua houkuttelevasti.

Tunnin jälkeen jäin hoitamaan hevostani, harjasin sitä pitkään ja katsoin että kaikki on kunnossa. Lähdin sitten kiertämään tallia ja löysinkin etsimäni, komean uuden opettajan. Hei, oli tosi kiva tunti, kujertelin hänelle, pidätkö aina samana päivänä tämän tunnin? Hän sanoi minulle tiukasti, että keskityin vallan muuhun tunnin aikana ja hän otti raipan käteensä ja sanoi että teosta seuraa rangaistus.

.

Hän otti olkapäistäni kiinni ja laski minut polvilleni, avasi housunsa ja sieltä ponnahti esiin todella komea kyrpä. Otin sen suuhuni ja aloin imeä, tätähän sinä halusit koko tunnin, vai mitä, mies sanoi huokailujensa lomassa. Sitten hän käänsi minut polvilleni ja laski housuni, ja tuli minuun rajusti takaapäin. Se tuntui ihanalta tallissa hevosten katsellessa touhujamme. Aloin huohottaa pilluni litistessä ja samassa tunsinkin raipan yllättäen pakaroillani. Sitten hän työnsi raipan varren peräreikääni ja työnteli samalla rajusti ja tunsinkin orgasmin aallon saavuttavan minut. Lauettuani hän käänsi minut ja käski vielä ottaa kyrvän suuhuni ja hän laukesi valittaen syvälle suuhuni. Pääsin poistumaan spermaa syljeskellen…

Yhtä mukavaa menoa teillekin, toivottelee Vivian, 246.