Puhelinseksi numerot

Nykyään on tarjolla erittäin paljon erilaisia viihdepalveluja. Niin sanottuun vanhaan hyvään aikaan näitä numeroita löytyi sanomalehtien ja aikakauslehtien sivuilta. Tekstitelevision myötä näitä erilaisia viihde- ja seksinumeroita alkoi löytyä myös sieltä.  Nykypäivinä nämäkin palvelut ovat siirtyneet internetin ihmeelliseen maailmaan.  Mainostajien olisi hyvä muistaa, että iäkkäämmät viihdenumeroita ja seuraa kaipaavat eivät välttämättä osaa nettiä käyttää, ja etsivät näitä palveluita epätoivoisesti sanomalehtien ja muiden viikkolehtien sivuilta.

Puhelinseksi numerot  on asia, joista on useita erilaisia käsityksiä, monesti myös aivan virheellisiä. Monet vanhanaikaiset moraaliset henkiöt pitävät viihdepalveluita häpeällisinä ja moraalittomina. Yritysten alaiset viihdenumerot eivät tarjoa liveseksiä, eli suoraa fyysistä kontaktia. Nämä viihdelinjat eli puhelinseksi numerot  tarjoavat nimensä mukaan viihdettä ja keskusteluapua. Asian ei todellakaan tarvitse olla aina seksiin tai fyysiseen toimintaan liittyvää. Useimmiten pitkät puhelut ja asiakaskontaktit voivat koskea aivan muita asioita. Keskustelumme ovat luottamuksellisia, joten älä pelkää avautua. Meillä on tietyt asiat, joista emme voi puhua, ja nämä asiat liittyvät Suomen lainsäädäntöön ja esimerkiksi alle 18-vuotiaisiin ja eläimiin.

Puhelinseksi numerot parhaimmillaan tarjoavat vaihtelua elämään, tunneskaalaan uusia ulottuvuuksia ja uusia kokemuksia. Ne voivat piristää pitkäaikaista parisuhdetta ja tuoda siihenkin vaihtelevia dimensioita. Puhelimen välityksellä voit tavoittaa helposti alistavan ja vaativan ladydominan, kiihkeän ja kokeneen naisen  tai vaihtoehtoisesti kiltin naapurin tytön.

Viihdenumerossamme on tarjolla useita erilaisia naisia, joista voit valita mieluisimman juuri Sinulle. Voit kutsua minut paikalle ilmaisella tekstiviestillä numeroon 045-73960399,  muista seksinumeroni 246, jolla voit kutsua minua paikalle.

Soittelemisiin, Vivian