Konsertissa

Koronan hellittäessä on yhteiskunta vapautunut. Lähdin konserttiin pienestä velvollisuudentunnosta, tokihan kulttuuri tekee minullekin hyvää, jos vähän sivistyisin. Aina on toivoa, mutta voihan sielläkin tavata mehukkaita miehiä, vai mitä arvelet?

Katseeni kierteli juhlasalissa, siellä oli lapsia ja perheitä, toki valikoiva katseeni löysi muutaman varteenotettavan kolmijalkaisenkin ihmisten joukosta.  Väliajalla ostin kupin kahvia, ja törmäsin tungoksessa komeaan urokseen. Kahvini läikähtikin hänen housuilleen strategiseen kohtaan, onneksi olin laittanut kahviini melko paljon maitoa. Pyytelin kovasti anteeksi ja lupasin auttaa puhdistamisessa.

Vetäydyimme toiseen kerrokseen kylpyhuoneeseen. Siellä uros ottikin minua yllättäen lanteista kiinni takaapäin ja nosti hamettani. Hän laittoi kätensä pikkareihini ja löysi kiihkosta kostean ja valuvan pilluni. Hän laski pikkuhousuni ja levitti jalkojani työntäen suuren kyrpänsä syvälle pilluuni. Yllättävä patukkatarjoilu sai minut huokaisemaan nautinnosta. Hän laittoi toisen kätensä rinnoilleni ja aloitti rytmikkään työntelyn, seurasin menoa sivusilmällä peilistä, ja se kiihotti minua vielä lisää. Laukesinkin pian kouristellen, jonka jälkeen sanoin että piristihän se kahvi tuotakin kautta nautittuna 🙂

Yhtä kulttuuririkasta menoa teillekin, toivottelee Vivian, 246.