Kanssas rankkasateessa

Vapaapäiväni aamupäivällä lähdin lenkille kuluttamaan energioitani. Oli pilvinen sää, ja ajattelin nauttia hiljaisesta päivästä rannalla istuskellen ja akkujani ladaten. Yllättäen rankkasadekuuro tuli vieraakseni ja hakeuduin sateelta suojaan läheiseen vanhaan latoon.

Yllättäen ladossa olikin minulle seuraa. Sateelta suojaan hakeutunut mies katseli rintojani, kastunut paitani myötäili kurvejani tiiviisti ja huomasinkin että hänellä alkoi seisomaan, ja se patukka olikin todella kokeilemisen arvoinen. Muistin vieläkin vanhan tuplamainoksen ja lohkaisin että kyllä se tyttö taitaa aina tietää, kun on patukkaa tarjolla.

Mies lähestyi minua kiihkeästi hengittäen ja laski housunsa. Imin hänen suurta kovaa kyrpäänsä ensin kokeillen ja sitten kiihkeämmin. Sitten hän murahti ja laski minun housuni ja levitti jalkani alkaen nuolla jo kostunutta pilluani kiihkeästi. Sitten hän nosti minut kevyesti seinää vasten ja alkoi naida minua todella kovaa. Sateen ropina ja pilluni litini kovensivat himoani, samoin yllätetyksi tulemisen pelko. Kun aloin valittaa ja huohottaa nautinnosta hän työnsi vielä sormensa peräaukkooni, niinpä laukesinkin kouristellen hänen syliinsä. Hänkin laukesi lähes yhtäaikaisesti.

Tämän session jälkeen sadekuuro olikin loppunut ja kävelin tyytyväisenä kotiin omenaisin oloin. Akut tulivat todella hyvin ladattua ja täyteen 🙂

Soittelemisiin, Vivian, 246.